BEHANDLINGAR- PRISER 


 
        Svensk klassisk massage 90 min                                              110€
 • Här finns tiden för en helkroppsbehandling med djupgående tekniker om du vill lägger jag också tid på triggerpunkter och terapeutisk stretching. Bonus: 20 minuters samtalstid för rådgivning, 10 min före behandlingen och 10 minuter efter. Du kommer bara att betala för själva massagen.

 •  Svensk klassisk massage 60 min                       
  85
  Välj att få en helkroppsbehandling utan djupare behandling eller få djupgående bearbetning av långvariga eller akuta besvär. Även triggerpunktsbehandling. Bonus: 20 minuters samtalstid för rådgivning, 10 minuter före och 10 minuter efter behandlingen.
 • Barefoot fascia behandling 90 min     
  (ord. pris 130 € )
    NU 110€ !!!

En lugn kraftfull behandling som behandlar ett av kroppens största system, fascian med sina 250 miljoner känselreceptorer. Behandlingen sker med hjälp av fötternas breda yta och tyngdkraften för att skapa en drageffekt som "kammar" och slätar ut fascian. Efter kommer du att känna dig bearbetad, längre och avslappnad. Nackens muskulatur behandlas tillsammans med klassisk massage.  Det här är en speciell massage form som härstammar från Hawaii, den är ganska unik och ovanlig inom Europa. Klienten kommer att ligga på en massagebänk placerad på golvet. Det är därför viktigt att du kan komma upp och ned från golvet. Bonus: 20 minuters samtalstid för rådgivning. 10 minuter före behandlingen och 10 minuter efter.


 • Hot Stone massage De luxe 90 min                                                                                                   130 €
Terapeutisk behandling som ger kroppen en behaglig tid för återhämtning genom värme och avslappning. Här sjunker du förhoppningsvis ner  i ett tillstånd mellan dröm och verklighet. Här får kroppen landa tungt, medvetandet får flyta fritt och själen en chans att centrera sig och hämta kraft.

 • Värmande massage rygg/nacke 60 min                                              95€         

Här blandas det bästa av Hot stone och svensk klassisk massage. Varma stenar inleder behandlingen som ger både tyngd och värme för att grunda och mjuka upp kroppen. Sedan går jag över på att behandla musklerna med klassisk massage. Underbart och en bra behandling för dig som haft långvarig ihållande värk eller för dig som behöver lite extra avslappning i förening med klassisk massage.

 • Återhämtnings paket- Coach samtal och behandling                                    150€

Har du varit med om något som gör att du behöver återhämtning och få hjälp tillbaka eller hitta en ny väg när den gamla inte är möjlig att färdas på längre? Då finns återhämtningspaketet här för dig. Coaching samtal 40 min, följt av 45 minuter behandling.
 •  Life coach samtal 60 min + uppföljning                                       
Livet tar många tvära kast och ibland tar det längre tid innan en förändring sker, med hjälp av coaching kan du få fram de svar du söker och hitta verktygen du behöver. Att sätta ord på känslor och få en plan för handling är oftast det som gör att tankarna klarnar och förändringar sker.

*** Obs! Kära kund- Vid hem/hotellbesök tillkommer en serviceavgift.