BEHANDLINGAR- PRISER 


 
 • Svensk klassisk massage 90 min                                              1150kr 
  Här finns tiden för en helkroppsbehandling med djupgående tekniker om du vill lägger jag också tid på triggerpunkter och terapeutisk stretching. Bonus: 20 minuters samtalstid för rådgivning

 •  Svensk klassisk massage 60 min                       
  850kr
  Välj att få en helkroppsbehandling utan djupare behandling eller få djupgående bearbetning av långvariga eller akuta besvär. Även triggerpunktsbehandling. Bonus: 20 minuters samtalstid för rådgivning. 
 • Barefoot fascia behandling 90 min     
  1300 kr

En lugn kraftfull behandling som behandlar en av kroppens största system, fascian. Behandlingen sker med hjälp av fötternas breda yta och tyngdkraften för att skapa en drageffekt som "kammar" och slätar ut fascian. Efter kommer du att känna dig bearbetad, längre och avslappnad. Nackens muskulatur behandlas tillsammans med klassisk massage. Bonus: 20 minuters samtalstid för rådgivning. 

 •  Hot Stone massage 75 min                                              980kr

Från jordens djup, formade av magma har de bildats på havsbottnar eller genom sprucken berggrund. Här snackar vi Sveriges grundfundament med energier lagrade från urminnes tider. Vill du ha en varm, behaglig, lugnande och kraftfull behandling- rekommenderar jag att prova min

genuina Hot stone massage. Där varje sten är handplockad och utvald. Lika rå, unik och äkta som livet själv.  

 • Hot Stone massage De luxe 90 min                                                                                                   1.250 kr
Terapeutisk behandling som ger kroppen en behaglig tid för återhämtning genom värme och avslappning. Här sjunker du förhoppningsvis ner  i ett tillstånd mellan dröm och verklighet. Här får kroppen landa tungt, medvetandet får flyta fritt och själen en chans att centrera sig och hämta kraft.

 • Värmande massage rygg/nacke 45 min                                              650kr          

Här blandas det bästa av Hot stone och svensk klassisk massage. Varma stenar inleder behandlingen som ger både tyngd och värme för att grunda och mjuka upp kroppen. Sedan går jag över på att behandla musklerna med klassisk massage. Underbart och en bra behandling för dig som haft långvarig ihållande värk eller för dig som behöver lite extra avslappning i förening med klassisk massage.

 • Återhämtnings paket- Coach samtal och behandling                                     1.500kr

Har du varit med om något som gör att du behöver återhämtning och få hjälp tillbaka eller hitta en ny väg när den gamla inte är möjlig att färdas på längre? Då finns återhämtningspaketet här för dig. Coaching samtal 40 min, följt av 45 minuter behandling.
 •  Life coach samtal 60 min + uppföljning                                        790kr
Livet tar många tvära kast och ibland tar det längre tid innan en förändring sker, med hjälp av coaching kan du få fram de svar du söker och hitta verktygen du behöver. Att sätta ord på känslor och få en plan för handling är oftast det som gör att tankarna klarnar och förändringar sker.

*** Obs! Kära kund- Vid hem/hotellbesök tillkommer en serviceavgift.